Paarse smoothiebowl

Het ontbijt is denk ik wel mijn favoriete maaltijd van de dag. Dit jaar ben ik een maand in Indonesië geweest en daar maken ze de lekkerste ontbijtjes voor je klaar. Zeker op populaire plekken zoals Changgu op Bali heb je hele hippe eettentjes. Een smoothiebowl is heel populair, very fotogeniek en super lekker! Vandaag maakte ik dit ontbijtje klaar. Je kunt eindeloos variëren met soorten fruit en toppings. In deze variant zit;

  • Alpro yoghurt ‘mild & creamy’
  • Frambozen
  • Banaan
  • Bosbessen
  • Havermout
  • Kokoschips

In de blender gooi je de yoghurt, frambozen en de helft van de banaan. Dan heb je de smoothie die je daarna makkelijk kunt versieren met wat je maar lekker vindt! In de zomer is het lekker om bevroren fruit met yoghurt of kwark in de blender te doen, dan is je ontbijtje nog frisser :)

Een gedachte over “Paarse smoothiebowl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s