Review: Vanplanten @Utrecht

In het Utrechtse Lombok zit restaurant Vanplanten. Met vriendin Nancy heb ik daar afgelopen zaterdagmiddag geluncht en in deze blog deel ik jullie mijn bevindingen!

Looks
Toen ik hier heen ging had ik dit restaurantje niet uitgebreid van te voren op internet gezocht. Omdat dit restaurant 100% vegan is had ik een wat hipper tentje verwacht dan dat het er op eerste gezicht uit ziet. Het interieur is vrij simpel en ook de voorkant en de menu kaart zijn heel basic.

De menukaart
De menukaart is niet erg uitgebreid, geen talloze opties (wat op zich best prima is voor iemand zoals ik met keuzestress all over the place). Voor de lunch kon ik kiezen uit: een broodje met bieslookroomkaas, kaaskroketjes, een soep van de dag of een broodje met gepofte biet. Uiteindelijk bestelde we de kaaskroketjes en de gepofte biet en hebben we deze gedeeld.

Het eten
De broodjes waren vrij snel klaar. Ze zagen er prima uit, de bordjes waren leuk opgemaakt. Allebei de broodjes waren lekker! De kaaskroketjes vond ik niet erg naar kaas smaken maar ze waren wel erg lekker. Het broodje met biet was ook erg lekker. Ik vond het niet bijzonder, maar gewoon goed.

Overige punten
Ik vond de prijzen in dit restaurantje erg mee vallen! De broodjes waren rond de 8 euro wat ik voor wat je kreeg een prima prijs vond.
De bediening was wel wat traag, terwijl het niet druk was. Ik vermoed dat de bediening ook in de keuken helpt want vaak was er niemand zichtbaar aanwezig. Het personeel was overigens wel vriendelijk!

Waar ik dan wel weer heel blij van wordt, en dat verklaard misschien ook wel het wat summiere interieir: de winst gaat naar dierenwelzijn, natuur en milieu! Dat is dan weer helemaal toppie natuurlijk.

Al met al een prima lunch tentje, zeker vanwege de prijs maar ik zou er niet zo snel nog een keer naar toe gaan, mede ook omdat de kaart vrij beperkt is en ik de uitstraling van het geheel ook niet heel aantrekkelijk vond.

https://restaurantvanplanten.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s