IF blog week 4

Still going strong! Ja ik ben inmiddels wel echt fan van IF! Ik voel me er super goed bij en als ik in de spiegel kijk heb ik wel het idee dat er iets is veranderd. Ik houd het vasten steeds langer vol en besef mij goed dat de hoeveelheden eten die ik voorheen at echt te veel waren en je lichaam dat niet nodig heeft. Ook heb ik inmiddels een aantal keer op een lege maag gesport en hoewel ik dat eerder ondenkbaar vond voel ik me ook daar super goed bij!
Dit is de laatste ‘weekblog’ die ik schrijf over mijn ervaringen met IF omdat de verhalen eigenlijk een beetje hetzelfde beginnen te worden. Volgende week zal ik een eetdagboekje inclusief tijden posten!

Maandag
Zondag avondje had ik een etentje en heb ik nog tot laat aan een wijntje genipt. Maandag was ik lekker vrij en ben ik de dag begonnen met een fijne workout bij mijn kickboksschool. Geen echte boksles want Corona maar een bootcamp lekker buiten in het gras. Prima vol te houden op een lege maag en een lichte kater!
Maandag avond had ik wederom een etentje met mijn familie. Omdat we wat later aten ging mijn 18 uur vasten pas in om 21.00….

Dinsdag
Waardoor ik vandaag pas om 15:00 kon eten, om toch aan de 18 uur te komen. Geen probleem! Gelukkig was ik dinsdag vrij. Ik weet niet of ik dit had volgehouden met een vroege dienst maar met wat uitslapen en een rustig ochtendje ging het best.

Woensdag
Late dienst! Ja die dagen blijven het makkelijkst omdat ik 2 à 3 uur later wakker wordt dan wanneer ik een vroege dienst heb. Ik lunchte met een paar crackers en in de avond at ik een salade.

Donderdag
Deze dag vond ik vrij pittig. Ik was vroeg op mijn werk en, waarschijnlijk omdat ik gister alleen crackers en een salade had gegeten, had ik wel trek vandaag…Ik heb het dan ook niet helemaal uitgehouden tot aan de lunch en nam een smoothie om 11 uur.

Vrijdag
De dag begonnen met sporten! Voor mijn idee is mijn uithoudingsvermogen beter als ik train op een lege maag. Het verbaasd me steeds opnieuw. In het boek dat ik lees over IF staat wel beschreven dat je uithoudingsvermogen beter wordt. Super fijn!

Zaterdag/zondag
Het weekend ging het goed. Ik moest gewoon werken en heb op beide dagen netjes binnen mijn eating window tussen 12:00 en 18:00 gegeten. Ook zondag heb ik in de ochtend weer lekker gesport (in de regen helaas) en voelde ik mij de rest van de dag super fit!

Wil je ook beginnen met intermittent fasting? Lees dan deze blog!

Volgende week post ik een eetdagboek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s